Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Εβραίε η σιωπή είναι συνενοχή

Εσύ δεν έτυχε να το ακούσεις αυτό ποτέ. Όλη η ανθρωπότητα το ξέρει και μόνο εσύ δεν πήρες είδηση φαίνεται.
Και ομιλώ περισσότερο για σένα Eβραίε που ζεις εκτός Ισραήλ, γιατί οι άλλοι εκεί μέσα στον λάκκο δεν έχουν καμιά ελπίδα. Ζουν βουτηγμένοι στην κόλαση του θρησκευτισμού, στον φόβο που τους βυθίζουν καθημερινά και αδιάκοπα οι πολιτικοί σας, οι ραβίνοι και το συμβούλιο σας, ζουν μέσα στην απόλυτη τύφλωση, στο πιο βαθύ σκοτάδι που μπορεί να βρεθεί ο άνθρωπος όταν γίνει αγέλη.
·
Μιλώ σε εσένα που ξανακάνεις για μια ακόμη φορά εσύ ο ίδιος προσωπικά αυτό τον πόλεμο από μακριά, αυτές τις στιγμές του καινούργιου χρόνου του 2009 από το σπίτι σου. Με την σιωπή σου! Η σιωπή είναι η καλλίτερη συμπαράσταση εδώ. Δεν σε είδαμε ποτέ να βγαίνεις και συ με το πανό σου και τα πλακάτ σου στους δρόμους, να διαμαρτυρηθείς όπως όλος ο κόσμος. Μία, δύο, τρείς, και τότε καταλάβαμε όλοι τη σκέψη και τα πιστεύω σου ακριβώς.
Σκοτώνεις κόσμο πίνοντας τον καφέ σου. Βλέποντας πόλεμο στην τηλεόραση που εσύ ο ίδιος κατασκεύασες, έγραψες το φτηνό σενάριο με τις δικαιολογίες του, τον σκηνοθέτησες, και τώρα τον απολαμβάνεις κρυφά από τον καναπέ σου. Επειδή οι άλλοι λαοί δεν σου δίνουν την χώρα τους. Εσύ το έφτιαξες όλο αυτό. Το έστησες με την συμπαράστασή της σιωπής σου.
·
Είναι το προσωπικό σου έγκλημα πρέπει να καταλάβεις. Δεν είναι καμιά δολοφονία του υποκόσμου ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας όπου γυρνάς την πλάτη και φεύγεις. Είναι το πιο μεγάλο έγκλημα από όλα. Το μαζικό! Το δικό σου έγκλημα, το προσωπικό.
Είναι ακριβώς αυτό που σου κάναν εσένα και το ξέρεις καλά πονηρούλη.
·
Οι καιροί αλλάζουν κύριε Eβραίε. Κάποτε σε εξόντωναν οι ναζί, τώρα εξοντώνεις εσύ τους Παλαιστίνιους. Και μην πεις κουβέντα, δεν χρειάζεται. Σε έχουμε ξανακούσει θλιβερό και κιτρινισμένο να ιδρώνεις μαζί με τα επιχειρήματά σου να δικαιολογηθείς. Κι ούτε είναι εδώ τηλεόραση να λες ότι θες χωρίς αντίλογο, να σε χαϊδεύουν οι αβανταδόροι σου ή να κρατάνε ίσες αποστάσεις. Κουβέντα μην πεις. Σήκω και φύγε τώρα από τα κατεχόμενα. Εξαφανίσου από τον ξένο τόπο. Εισβολή και κατοχή έχεις κάνει. Αυτό έχεις κάνει βλάκα που κάνεις και τον έξυπνο διεθνώς για το iQ σου τάχα.
Εμάς το ξέρει καλά η καμπούρα μας από την Κύπρο και τους Τούρκους. Και τώρα τελευταία άρχισες και τις γενοκτονίες μπαγάσα. Ό,τι και οι Tούρκοι με τους Aρμένιους και τους Pόντιους. Και μας δουλεύεις διεθνώς και από πάνω, θα αφήσεις λες να περνάνε τα φάρμακα, για του πληγωμένους στην λωρίδα της Γάζας ή στην Ραμάλα παλιότερα και στην Ιερουσαλήμ. Μας κάνεις και χάρη που μας επιτρέπεις να στέλνουμε τα φάρμακα και τους γιατρούς στους Παλαιστίνιους που έχεις σφάξει. Γάιδαρε μας δουλεύεις και από πάνω. Και στο τέλος διεμβολίζεις το πλοίο των γιατρών και τους προπηλακίζεις στα κρυφά όταν δεν σε βλέπουν οι άλλοι και οι κάμερες. Αρκετά σε ανέχτηκε η ανθρωπότητα.
·
Προκαλείς, προκαλείς, προκαλείς. Έναν ολόκληρο αιώνα προκαλείς απασχολείς τον πλανήτη με τα τρισάθλια καμώματά σου. Όλο τον πλανήτη απαράδεκτε. Το ίδιο ακριβώς σου έλεγε και ο Κάρολος Μαρξ. Τότε που δεν υπήρχε ολοκαύτωμα και γενοκτονία. Το θυμάσαι το βιβλιαράκι του; ΄΄ Για το Eβραϊκό ζήτημα ΄΄ έγραφε. Το ίδιο και ο Καστοριάδης πρόσφατα. Προκαλείτε την ανθρωπότητα. Αυτή την ίδια φράση σου έλεγαν. Και είσαι και θρασύδειλος όπως όλοι οι τύποι σαν και σένα. Μια ντουφεκιά δεν έριξες και συ στους Γερμανούς. Σας τα λέει η δική σας Χάνα Άρεντ. Εμείς σας προστατεύαμε και σας γλυτώναμε. Τώρα βρήκες να κάνεις το παλικάρι. Να κάνεις τον καμπόσο στα γυναικόπαιδα. Κρύβεσαι πίσω από τους αμερικάνους. Τότε δεν πολεμήσατε στον πόλεμο, δεν πήρατε τα όπλα, αλλά κρυβόσασταν σαν τα ποντίκια, οι άλλοι ανέλαβαν την προστασία σας. Τα πήρατε τώρα εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς που τέλειωσε ο πόλεμος, να σκοτώνετε πιτσιρίκια και μωρά και να κάνετε τους Ράμπο.
·
Ο διάλογος μαζί σου έχει αποτύχει προ πολλού, με όλη την ανθρωπότητα. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν προσπαθήσει για σένα και τον προβληματικό σου χαρακτήρα. Όλος ο ΟΗΕ είναι εναντίον σου. Δεν ακούς κανένα, είσαι αλαζόνας, και μάλιστα ιστορικά, τόσο από κουλτούρα όσο και από παράδοση, πιστεύοντας ανοήτως ότι είσαι καλλίτερος από τους υπόλοιπους λαούς και ανθρώπους, και να με συγχωρήσει ο κόσμος που διαβάζει, αλλά είσαι και -βλάκας- που λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα αν πιστεύεις τέτοια πράγματα, περιούσιε. Φαντάσου τι ανοησίες έφθασες να λες στην ανθρωπότητα στην κατρακύλα σου. Και το διδάσκεις και στα σχολεία στα μικρά παιδιά. Αν είναι δυνατόν! Τα εκπαιδεύεις να βλέπουν με απαξία και περιφρόνηση τα άλλα παιδάκια και τους ανθρώπους. Για να τα κάνεις σαν τα μούτρα σου. Άρρωστε. Το πρόβλημά σου είναι τόσο πολύ βαθύ, διατηρημένο σκανδαλωδώς αφύσικα μέσα στην μακραίωνη διαδρομή σου, που ξεπερνάει την απλή επιστημονική διερεύνηση και χρειάζεται την ψυχανάλυση της ιστορίας σου.
·
Καιρός είναι να λογαριαστούμε. Να ξέρουμε μέσα μας με ποιόν έχουμε να κάνουμε. Να συζητήσουν ο συνειδήσεις μας μεταξύ τους. Να σε βγάλουμε από την κρυψώνα σου και την ανωνυμία σου πίσω από τις οποίες μηχανορραφείς ακούραστα τους πολέμους σου ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και τα παιδιά του. Γιατί το παράκανες. Ξεπέρασες κάθε όριο.
Εκτελείς γενοκτονίες απανωτές. Κάθε τόσο τις επαναλαμβάνεις. Γενοκτονίες κατ εξακολούθηση.
Τις συντηρείς ή άλλοτε τις υποθάλπεις και κάποτε τις ψηφίζεις ανοιχτά.
Οι άλλοι, οι ισραηλινοί Eβραίοι, έφτασαν να ψηφίζουν φονιάδες συνειδητά. Μάλιστα τους καλλίτερους, τους πιο εκπαιδευμένους στρατοκράτες και στρατηγούς.
·
Μα το χειρότερο που κάνεις από όλα, που μας εκνευρίζει όλους ανεξαιρέτως παγκόσμια, είναι η υποκρισία σου αρχηψεύταρε για την συμπάθειά σου τάχα προς τον Παλαιστινιακό λαό. Που μας λες ότι δεν έχεις τίποτα μαζί του παρά μονάχα με την ηγεσία του την Χαμάς, την οποία όμως εξέλεξε παραδόξως με πλήρη συνείδηση αυτός ο λαός. Ποιον κοροϊδεύετε και τι θέλετε να πείτε που βάζετε σε δοκιμασία την ίδια την ανθρώπινη σκέψη, την ίδια την ελλογικότητα του ανθρώπου.
Όμως εμείς οι άλλοι που ζούμε αυτόν τον πλανήτη, ξέρουμε όλοι πολύ καλά, ότι αυτό που μισείς είναι ο Παλαιστινιακός λαός και μόνο που σου αντιστέκεται. Τα παιδιά μισείς μπαγάσα και τους δωδεκάρηδες πιτσιρικάδες που σου πετάνε πέτρες, που σε διώχνουν από τον κήπο τους. Αυτούς μισείς και εναντίον αυτών και μόνο πολεμάς ξεδιάντροπε παιδοκτόνε. Αυτό που κάναν οι πατρώνες σου στην Γιουγκοσλαβία. Που σε εκπαίδευσαν τέλεια. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τον Γιουγκοσλαβικό λαό, έλεγαν τα θρασίμια. Μόνο με τον Μιλόσεβιτς, τον εκλεγμένο με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και διεθνείς παρατηρητές. Και ισοπέδωσαν την χώρα τους και τον λαό που τόσο αγαπούσαν. Ενώ μισούσαν βαθιά τους Σέρβους πολίτες που τους αντιστάθηκαν. Αυτό ήταν όλο. Το ίδιο παραμύθι και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.
Για το καλό των λαών και των παιδιών τους, τους σκοτώνουν.
Σας περισσεύει όλων η αγάπη για τα παιδιά, που μη αντέχοντάς την, την μετατρέπετε σε μίσος και ξεμπερδεύετε με την πίεση που σας γεννάνε οι επιλογές σας.

·
Καιρός να σταματήσουμε να κοιτάμε εμείς οι υπόλοιποι, την ίδια ιστορική σελίδα των χιτλερικών κρεματορίων, παγώνοντας τον χρόνο εκεί, σε αυτή την βολική στιγμή για τους μετέπειτα Eβραίους χωροφύλακες της μεσογείου, και να μιλήσουμε ανοιχτά όπως ξέρει και κάνει η νεολαία και εμείς ξεχάσαμε, ως μη δέσμια ποτέ του παρελθόντος, να μιλήσουμε για τις γενοκτονίες των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη.
·
Ως εδώ και μη παρέκει οφείλουμε να πούμε στην διεθνή Eβραϊκή κοινότητα. Αρκετά, αρκετά σας νταντέψαμε και σας προστατέψαμε για πάνω από 60 χρόνια κυριολεκτικά. Οφείλετε να καταγγείλετε και εσείς αυτή την γενοκτονία. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο. Να ενώσετε δίπλα σε όλους τους λαούς του κόσμου, την δικιά σας κραυγή και καταδίκη που σκοτώνουν οι ομόθρησκοι σας ένα λαό ολόκληρο και εσείς κάνετε το κορόιδο. Που δεν μιλάτε ποτέ συσσωρεύοντας την απορία σιγά-σιγά στην παγκόσμια κοινότητα, γιατί το κάνετε αυτό. Μήπως μας ξέφυγε τίποτα; Μήπως δεν καταλαβαίνουμε κάτι από αυτή την εγκληματική σιγή όσων συνεισφέρουν με την μη καταδίκη τους τα ισραηλινά εγκλήματα και τις γενοκτονικές κατακόμβες; Η σιωπή είναι συνενοχή γράφει στους τοίχους των πόλεων όλου του κόσμου, όταν γίνονται κοινωνικά ή ατομικά εγκλήματα από τις κυβερνήσεις και τις εξουσίες παντός είδους. Και το αποδεχόμαστε όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη από τότε που υπάρχουμε.
Η σιωπή είναι συνενοχή για τους άλλους, και όχι για μας ; Αυτό το ερώτημα χρειάζεται να θέσετε στον εαυτό σας οι Eβραίοι.
·
Κι όλο φωνάζεις δήθεν πονηρέ Eβραίο, βοήθεια-βοήθεια μας σκοτώνουν, μας πετάνε μπόμπες στα σχολεία. Τσακιστείτε να φύγετε να μην σας πετάνε. Το ίδιο κάναμε και εμείς στους Γερμανούς και στους Τούρκους παλιότερα. Και άριστα κάναμε. Και εμείς και κάθε λαός που εισβάλουν στην χώρα του. Και τους φίλους σας τους αμερικάνους στο Ιράκ καλά κάνουν και τους σκοτώνουν. Να γκρεμοτσακιστούν και αυτοί να φύγουν από την ξένη χώρα. Άκου εκλεκτός λαός, για τα πανηγύρια είσαστε.
·
Καλά δεν σας έκανε ποτέ εντύπωση που μετά το πόλεμο όλη η ανθρωπότητα ήταν υπέρ σας και σας υποστήριξε και σας αγαπούσε και σας βόηθησε και μετά τον πόλεμο των έξι ημερών είναι όλοι εναντίων σας. Τόσο ευφυής λαός είστε πια που δεν καταλαβαίνετε τόσο απλά πράγματα; Αυτό δεν σας έχει κάνει εντύπωση; Τι δικαιολογίες λέτε αλήθεια για όλα αυτά στον εαυτό σας; Όταν τρώτε το μεσημέρι δεν μιλάτε, δεν κουβεντιάζετε, δεν λέτε Εβραίο μου, οι εφημερίδες λένε αυτό και αυτό για μας; Πως κατεβαίνει το φαί σας κάτω;
·
Αυτόν τον φουκαρά Eβραίο που αγαπήσαμε κρύψαμε και περιθάλψαμε εμείς οι αριστεροί, αναγνωρίζοντας στο προσωπό του έναν κολασμένο σαν και εμάς, που προφύλαξε ο Άρης μας και οι αντάρτες μας από το κυνηγητό των ναζί.
Και αυτός μας πρόδωσε, μας καταπρόδωσε στον κοινό παγκόσμιο αγώνα του ανθρώπου, και εμείς δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, να αναγνωρίσουμε έναν μεταμορφωμένο φασίστα που μας εκμεταλλεύτηκε και μας πούλησε. Ένα φονιά.
Που στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε την θρησκεία του κρυμμένη, την μαλακία του και τον φονταμενταλισμό του, έτοιμους να ξεράσουν κόλαση και καταστροφή για την ανθρωπότητα. Το σύνδρομο Χίτλερ σας κατακυρίευσε. Σας διαπέρασε απ άκρη σε άκρη. Σας ισοπέδωσε ολοσχερώς την συνείδηση σας και σας μεταμόσχευσε την παρανοϊκότητα του μυαλού του. Σας έκανε πανομοιότυπό του. Αυτό κατάφερε και εσείς δεν το βλέπετε.
·
Γιατί την πιο μεγάλη ευθύνη την έχεις εσύ Εβραίε της διασποράς. Που είσαι ελεύθερος να λες ότι θέλεις και δεν μιλάς. Εσύ εδώ στην Ελλάδα και στα βαλκάνια μπαγάσα που το βουλώνεις. Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο που κάνεις το κορόιδο. Εσύ στην Γαλλία που κάνεις τον δημοκράτη Εβραίε. Εσύ στην Αμερική που παίζεις στον κινηματογράφο. Εσύ στην Ολλανδία που είσαι οικολόγος, υπέρ του περιβάλλοντος χωρίς να συμπεριλαμβάνεις μέσα του και τους Παλαιστίνιους. Εσύ που είσαι διάσημος τραγουδιστής ή ποδοσφαιριστής και απολαμβάνεις μόνο την δημοσιότητά σου. Γιατί άλλοτε υποστηρίζετε την γενοκτονία και τις λοιπές φρικαλεότητες και άλλοτε δεν μιλάτε!! και αυτό είναι το χειρότερο. Οφείλετε, να πείτε και σεις την κουβέντα σας στους συμπατριώτες σας και τους ομόθρησκούς σας. Δεν θα σκοτωθείτε, ούτε θα δαρθείτε μεταξύ σας, συζήτηση θα κάνετε, καλό θα κάνει και στους δυό σας. Αλλιώς όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα κάνετε παρέα με τους ισραηλινούς. Χώνεψέ το αυτό. Και μην ξανακοιμηθείς ποτέ μέχρι να βγεις δημόσια να το καταδικάσεις.
Αυτό που διεθνώς χρειάζεται είναι οι Εβραίοι να πάψουν πια να είναι ισραηλινοί. Να παραμείνουν Εβραίοι. Να γίνουν Βανούνου και Τσόμσκυ, Ισραέλ Σαμίρ και Νόρμαν Φινκελστάιν, η Ομέρ Γκόλντμαν και ο Έντουαρτ Χέρμαν, ή θαρραλέοι αντιρρησίες συνείδησης που δεν παίρνουν όπλα να σκοτώσουν τον Παλαιστινιακό λαό, όσο λίγοι κι αν είναι.
Όχι άλλη σιωπή Εβραίοι. Σκοτώνουν τον κόσμο με την συναίνεση σας. Αυτό κρατάτε μέσα σας. Είστε η στήριξη των εγκληματιών του Ισραήλ. Φύγετε από τα κατεχόμενα, φωνάξτε μαζί με όλους εμάς τους υπόλοιπους, με τους λαούς όλου του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: